30-04-10

Wijze leefregel.

octoäanse wijsheid

Hoe groter je interessen en bereidheid van wie je bent echt te willen en kunnen beleven, hoe beter je het nu leert sturen.  Emoties zijn daar een belangrijke leermeester(es) in.  Ze leren ons dingen in fasen, die we alleen kunnen bijsturen als we het allemaal zeker begrepen hebben...en weten wat we willen...op dat moment kunnen we vanuit een evenwicht echt handelen of besluiten niet of nog niet te handelen...met het geloof en de hoop dat het dan positief uitvalt voor jezelf en anderen.

Weinigen kunnen voor anderen aanvoelen wat nu voor hen een positieve richting kan zijn...toch liggen de meeste antwoorden in onze kleine en grote omgeving voor het grijpen ...als we het zoeken tenminste niet hebben opgegeven.

co

14:10 Gepost door combination in definities anders bekeken | Permalink | Commentaren (3) | Tags: leefregels, wijze |  Facebook |

Commentaren

Groetjes Ik ben uw site en onderwerp komen beijken en lezen. Heb een fijne Koninginne middag en avond. Een goed weekend.

Gepost door: Patricia | 30-04-10

Voor straks heb een goede nachtrust. Goede avond heb je een relatie met God/Jezus Christus?
God en Zijn Woord zal altijd blijven bestaan tot in alle eeuwigheid. Het kan niet worden verandert, omdat God de bron is van het leven van de mens. God gaat over leven en dood en niemand anders. Jezus Christus heeft je lief.

Gepost door: Patricia | 03-05-10

zichtbare en onzichtbare energie 'God' wordt door te velen geclaimd en ieder legt het woord op zijn manier uit...diegenen die beweren dat de mens maar 6000 jaar op de aarde leeft en diegenen die verkondigen dat 'hij' zal ingrijpen leggen de verantwoordelijkheid in feite ver weg van de mens zelf en voeden het beeld dat 'God' al het negatieve zo maar laat gebeuren en zorgen op de duur voor passiviteit en het 'ieder voor zich'. Een band hebben met eenieder die binnen het tijdsbestek van zijn leven en in het verleden wijze dingen verkondigde,lijkt me vanzelfsprekend...mensen die het goede willen doen groeien, hebben vaak niet de makkelijkste levens en hebben een groot geloof nodig in het overkoepelende...of je dat nu 'God' noemt of 'straling', of je nu schrijft 'tot stof en as zult gij weerkeren' of 'het leven begon bij straling, dan kwam het atoom, de cel...enz...en tot straling zult gij weerkeren'...alles en iedereen die tot meer bewustzijn bijdraagt vervolledigt je begrip van het volledige plaatje dat je uitlegt waarom je leven je leven is'....en inderdaad een band hebben met kan je op alle mogelijke manieren aanvoelen, fysiek,zielsgebonden,geestelijk...maar dat zou ons te ver leiden.

Gepost door: co | 04-05-10

De commentaren zijn gesloten.